Događaji

#nismosame

Kupnjom parea pomažete osigurati prijevoz za žene koje su oboljele od raka na kemoterapije i zračenja

Kupnjom parea pomažete osigurati prijevoz za žene koje su oboljele od raka na kemoterapije i zračenja

Humanitarna akcija traje do 31. srpnja, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” provodi 18. humanitarnu akciju za svoj najpoznatiji i najznačajniji projekt “Nisi sama – ideš s nama!”.

Humanitarna akcija traje do 31. srpnja, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

Tom prigodom je poznati hrvatski dizajner Zoran Aragović kreirao limitiranu kolekciju parea u dva dizajna. Zoran Aragović je dizajner koji stoji za brenda BiteMyStyle fashion design i godinama surađuje s udrugom, te je prethodno za njih dizajnirao majce, tunike i razne druge artikle.

Humanitarna akcija “Nisi sama – ideš s nama” osigurava besplatan taksi prijevoz za žene koje su oboljele od raka na kemoterapije i zračenja, kako piše HRT.

Troškovi ovog projekta pokrivaju se isključivo donacijama, a Udruga je do sada osigurala više od 30 000 besplatnih taksi vožnji za 919 korisnica u vrijednosti od gotovo 280 000 eura.

“Znamo koliko je ženama teška borba protiv raka. Pogotovo kada su same, bez podrške i utjehe. Želimo olakšati ženama mučan period liječenja osiguravanjem besplatnih taksi prijevoza kako bi ih odvezli na kemoterapiju. Zahvaljujemo brojnim građanima, tvrtkama i prijateljima Udruge, koji podržavaju naš rad svojim donacijama. Ova 18. humanitarna akcija samo je dokaz koliko znači podrška tijekom teškog razdoblja. Uz nas – niste same”, izjavila je Ivana Kalogjera Brkić, predsjednica Udruge Nismo same.

Udruga provodi i druge projekte za pomoć i podršku oboljelim ženama i njihovim obiteljima kao što su: Nisi sama educiraj se uz zdravu kavu s nama, U listopadu nosimo roza, Humanitarni buvljak i dr.


Reci što misliš!