Događaji

završna faza

Grad Pag dobio 65. 800 eura za uređenje Doma kulture

Grad Pag dobio 65. 800 eura za uređenje Doma kulture
Grad Pag

Grad Pag je dobio 65.800 eura za završnu fazu uređenja Doma kulture u Pagu. Naime, između Grada Paga i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisan je ugovor, a prema članku 2. Ugovora, Grad Pag će dobiti 65.800 eura za financiranje radova i usluga u projektu "Dom kulture u Pagu-III. faza".

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

O tome je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag rekao: "Dom kulture je proteklih godina dijelom uređen, odnosno uređen je krov, uređena je unutarnja i vanjska stolarija, uređena je fasada i stvoreni su uvjeti za korištenje Doma kulture.

Tako su, nakon dugo vremena, u Domu kulture održane kazališne predstave. U trećoj fazi uredit će se unutrašnjost Doma kulture, postavit će se odgovarajuće stolice i podloga i provest će se svi radovi koji su prema projektu potrebni.

Uz to, uskoro će se potpisati i ugovor s resornim ministarstvom za nabavu digitalnog projektora, za što su odobrena sredstva. Postavit će se i platno za projekciju filmova. Nakon što se završi treća faza radova Dom kulture bit će potpuno u funkciji."


Reci što misliš!