Događaji

poljana

Pojonsko srce otvorilo "Krčmu": Želimo poboljšati cjelokupan društveni život u ‘našemu molomu mistu’

Pojonsko srce otvorilo
T. Ivanov

Udruga Pojonsko srce uredila i otvorila ugostiteljski objekt – Krčma!

Što mogu zajedništvo, sloga i ljubav prema svome mjestu, ujedinjeni u dobroj ideji, pokazala je još jednom Udruga Pojonsko srce iz Poljane.

Na temelju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora Općine Preko, udruga je početkom veljače dobila na korištenje prostor u središtu mjesta, uredila ga i prošli vikend upriličila veliko otvorenje – Krčme!

Da bi se uopće mogli natjecati na općinskom natječaju, ističu u udruzi, osnovali su društvo Pojonsko srce d.o.o., a sve što je uslijedilo nakon toga ostat će debelim slovima zapisano u mjesnim knjigama i uspomenama stanovnika svih generacija složnih Poljanaca.

U udruzi napominju da je bilo teško povjerovati i zamisliti da će objekt biti otvoren prije početka lipnja, ali golemom voljom, željom i entuzijazmom u rekordnom roku sve su radove na objektu financirali i izveli članovi i simpatizeri udruge.

Udruga Pojonsko srce bit će temelj i glavni nositelj projekta, a u planu je podići kvalitetu svih usluga na najveću moguću razinu kako bi objekt bio što funkcionalniji i udobniji ne samo za mještane nego i za sve goste koji se zateknu u Poljani.

Također, udruga zahvaljuje na velikoj i iznimnoj podršci svim mještanima Poljane, ali i svima drugima koji su imali i imaju povjerenja u njihov rad.

“Znamo da nas čeka veliko iskušenje, trudit ćemo se opravdati povjerenje svih jer želimo, na dobrobit svih naših mještana i čitave zajednice, poboljšati ne samo kulturni, zabavni i sportski nego cjelokupan društveni život u ‘našemu molomu mistu’, poručuju članovi Udruge Pojonsko srce.


Reci što misliš!