Događaji

26. ožujka

Kreativna radionica izrade Uskršnjih vijenaca u Picnic Mingle&Fun na Voštarnici

Kreativna radionica izrade Uskršnjih vijenaca u Picnic Mingle&Fun na Voštarnici

Započnite proljeće kreativno i prijavite se na kreativnu radionicu izrade Uskršnjih vijenaca koju vodi poznata splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović.

Ovaj jedinstveni događaj održat će se 26. ožujka u Picnic Mingle&Fun na Voštarici, u dva termina, prvi u 15:30 do 17:30, a drugi od 18:00 do 20:00. NA prvom terminu je ostalo još nekoliko mjesta, a drugi je nakon same objave na društvenim mrežama bio rasprodan.

Svaki polaznik radionice imat će priliku raditi pod stručnim vodstvom Anamarije Asanović, osnivačice modnog brenda AA design, te izraditi personalizirane  uskršnje vijence. Ovo je izvrsna prilika da unesete dašak proljeća u svoj dom, uz suvenir koji ste sami kreirali.

Cijena radionice iznosi 35 eura, a uključuje sve materijale potrebne za izradu vijenaca, kao i posebno iznenađenje – vrhunsko vino Degarra Rose, kako biste se dodatno opustili i uživali u kreativnom procesu.

Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto već danas pozivom na broj 0955557191 i doživite jedinstvenu atmosferu radionice koja spaja kreativnost, dizajn i opuštanje.

Ne propustite priliku da ovog Uskrsa dodate osobni pečat vašem domu uz Anamariju Asanović i Picnic Mingle&Fun.


Reci što misliš!