Događaji

od utorka 19. ožujka

Radnici Luke Zadar d.d. kreću u štrajk

Radnici Luke Zadar d.d. kreću u štrajk

Sindikat prometa i veza Hrvatske (SPIVH), udružen u Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH), će u ponedjeljak 18. ožujka u 10 sati, u krugu upravne zgrade Luke Zadar d.d., Gaženička 28, Zadar, održati konferenciju za medije na kojoj će najaviti štrajk radnika Luke Zadar d.d.

Sindikat prometa i veza Hrvatske (SPIVH), udružen u Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH), najavio je da će u ponedjeljak 18. ožujka u 10:00 sati, u krugu upravne zgrade Luke Zadar d.d., Gaženička 28, Zadar, održati konferenciju za medije na kojoj će najaviti štrajk radnika Luke Zadar d.d. koji je planiran za 19. ožujka 2024. godine od 7:00 sati.

Sindikat prometa i veza Hrvatske (SPIVH) pokreće štrajk nakon neuspješnog postupka mirenja u kojem je poslodavac odbio prihvatiti aneks kolektivnog ugovora, te zbog nepoštivanja kolektivnog ugovora koji je na snazi.

Na konferenciji će govoriti sindikalni povjerenik Sindikata prometa i veza Hrvatske (SPIVH) u Luci Zadar d.d. Nikola Tuta, a prisutni će biti i članovi štrajkačkog odbora.


Reci što misliš!