Događaji

prijave u tijeku

Radionice izrade poslovnih planova za učenike srednjih škola

Radionice izrade poslovnih planova za učenike srednjih škola
Pixabay

Pozivaju se učenici srednjih škola da se prijave na radionice izrade poslovnih planova u organizaciji Odjela za ekonomiju Sveučilišta u Zadru i tvrtke Digital park koja se bavi digitalnim vanjskim oglašavanjem.

Radionice će se održati 5. travnja 2024. na Odjelu za ekonomiju, Splitska ulica 1.

Poduzetnički način razmišljanja kojeg karakterizira inovativnost, kreativnost i sposobnost prepoznavanja prilika u okolini sve je važniji u suvremenom poslovnom svijetu. Stjecanje poduzetničkih vještina i usvajanje poduzetničkog načina razmišljanja postaju ključni faktori za osobni i profesionalni uspjeh. 420b93c8a40458e63f542ea5b5a8cbf7.jpg?v=2Važnost stjecanja poduzetničkog načina razmišljanja i vještina nije ograničena samo na one koji planiraju pokrenuti vlastiti posao. Ove kompetencije su dragocjene u svakom aspektu života, od akademskog i profesionalnog razvoja do osobnog ostvarenja. U suštini, poduzetnički način razmišljanja omogućuje ljudima da budu proaktivni, samostalni i uspješni u bilo kojem području djelovanja.

Kako bismo potaknuli razvoj poduzetničkog načina razmišljanja i stjecanje poduzetničkih vještina, Odjel za ekonomiju Sveučilišta u Zadru u suradnji s tvrtkom Digital park iz Zadra koja se bavi digitalnim vanjskim oglašavanjem organizira radionice izrade poslovnih planova za sve srednjoškolce. Naše radionice su besplatne a nude praktične savjete i alate potrebne za izradu poslovnih planova čime se stječu poduzetničke kompetencije planiranja te promiče inovativnost, kreativnost, timski rad i poduzetnički duh.

Pozivamo sve zainteresirane srednjoškolce da se pridruže našim radionicama izrade poslovnih planova.

Svi sudionici dobiti će digitalne potvrde o sudjelovanju. Nakon edukacijskog dijela polaznici će imati priliku testirati svoja stečena znanja. Za one koji budu najbolji tvrtka Digital park dodijelit će nagrade u iznosu od 300,00 eura (3 nagrade po 300 eura). 

Učenici se na radionice prijavljuju putem web stranice Odjela za ekonomiju: www.unizd.hr/ekonomija na kojoj se nalazi link za prijavu i to najkasnije do 01. travnja 2024. 


Reci što misliš!