Događaji

prva ovogodišnja akcija

Policajci Policijske uprave splitsko-dalmatinske donirali 181 dozu krvi

Policajci Policijske uprave splitsko-dalmatinske donirali 181 dozu krvi
PIXSELL

Djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u posljednja su dva dana prikupili 181 dozu krvi, a najviše dobrovoljnih darivatelja policajaca stiglo je iz Omiša, Imotskog, Makarske i Vrgorca, izvijestila je u četvrtak PU.

​Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u utorak i srijedu​ u Splitu, a organizirao je Klub dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave splitsko-dalmatinske.​

Akciji se odazvalo 196 djelatnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske, umirovljenih kolega, ​kao i članov​a njihovih obitelji.  Od ukupnog broja ​darivatelja bile su i 33 žene koje su darovale 26 doza ​te dragocjene tekućine​, a osam je djelatnika policije krv darovalo prvi put, ističu u policiji.

Klub dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave splitsko-dalmatinske.​ nastavlja s pripremom slijedeće akcije koja će se održati 21. i 22. svibnja, u  bazi JSIP u Mravincima.

"Djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske i članovi Kluba i  na ovaj način pomažu našim građanima kada im je to najpotrebnije", naveli su.


Reci što misliš!