Događaji

vremenska prognoza

Razmjerno hladan i sunčan petak, na kopnu oblačniji, većinom suh

Razmjerno hladan i sunčan petak, na kopnu oblačniji, većinom suh
Iva Pejković

Vjetrovito, uz more umjereno valovito i valovito, i u većinom sunčanoj Dalmaciji, u unutrašnjosti opet s jutarnjim minusima, a uz more će najviša temperatura zraka biti oko 10 °C.

U petak u Slavoniji, Baranji i Srijemu manje izraženi jutarnji temperaturni minuse nego u srijedu i četvvrtak, uz dosta oblaka, pa samo povremeno i mjestimice može biti slabog snijega nošenog rijetko umjerenim sjeverozapadnjakom.



U središnjoj Hrvatskoj još mirnije i manja vjerojatnost za lepršanje pahulja, ali također promjenjiva naoblaka, uz koju će ujutro biti između -8 i -5 °C, poslijepodne od -1 do 2 °C.

Većinom malo viša temperatura nego u četvrtak i u promjenjivo oblačnom gorju i na pretežno sunčanom sjevernom Jadranu, uz opet često umjerenu i jaku buru, podno Velebita i olujnu, ne samo na udare.

Vjetrovito, uz more umjereno valovito i valovito, i u većinom sunčanoj Dalmaciji, u unutrašnjosti opet s jutarnjim minusima, a uz more će najviša temperatura zraka biti oko 10 °C.

Podjednako razmjerno svježe za ovaj dio siječnja i na sunčanom jugu Hrvatske, uz također umjerenu i jaku buru, osobito poslijepodne i navečer na udare ponegdje i olujnu.


Reci što misliš!