Događaji

26. siječnja

Narodni muzej Zadar poziva vas na volonterski rad

Narodni muzej Zadar poziva vas na volonterski rad

Narodni muzej Zadar poziva sve zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu, na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači. Kneževa i Providurova palača imaju kulturno-baštinski značaj ne samo lokalnog ili regionalnog, nego i nacionalnog karaktera budući da su one mjesta u kojima su se odvijale važne epizode u našoj povijesti.

Danas su one muzejsko-kulturni centar našeg grada u kojima se odvijaju brojni događaji koji su rezultat organizacijskog truda istaknutih institucija, udruga ili pojedinaca iz našeg grada, regije, ali i čitave Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo sve one koji žele pridonijeti ili se pobliže upoznati s kulturnim aktivnostima Zadra i Zadarske županije i sudjelovati u očuvanju naše kulturne baštine da se priključe našem timu kao volonteri počevši od Noći muzeja 26. siječnja 2024. pa nadalje po dogovoru.

Mogu se prijaviti:

Srednjoškolci (posebno učenici čije je obrazovanje vezano uz umjetnost, kulturu ili turizam te oni gimnazijskog obrazovanja)

Studenti (posebno studenti turizma  i komunikacijskih znanosti, Povijesti umjetnosti itd. kojima bi volonterski rad predstavljao i praktičnu dopunu studijskim obavezama)

Osobe u radnoj dobi

Umirovljenici

Zainteresirane molimo da nam se jave do 24. siječnja kako bismo ih na vrijeme upoznali sa zadacima na ovogodišnjoj Noći muzeja.

Za prijavu i detaljnije informacije, možete nam se obratiti putem maila muzej.nmz@gmail.com 

Bilo bi poželjno da prijava sadrži životopis i motivacijsko pismo.


Reci što misliš!