Događaji

vremenska prognoza

U Dalmaciji uglavnom suho te umjereno do pretežno oblačno

U Dalmaciji uglavnom suho te umjereno do pretežno oblačno
I. P.

U Dalmaciji uglavnom suho te umjereno do pretežno oblačno, uz češća sunčana razdoblja prijepodne. Puhat će slaba do umjerena bura, koja će krajem dana okretati na jugo. Dnevna temperatura oko 8 °C u unutrašnjosti, a na moru od 10 do 13 °C.

Na istoku Hrvatske će u noći na subotu nastajati niski oblaci i magla, koja će u jutarnjim satima ponegdje biti gusta. Premda bi moglo proviriti i malo sunca, subota će proteći uz oblačno, tmurno i prilično prohladno vrijeme, uz temperaturu od -3 do 2 °C.



Razmjerno hladno uz čestu te ujutro i gustu maglu i u središnjoj Hrvatskoj. Prijepodne će mjestimice pasti malo snijega, a popodne su moguća kraća sunčana razdoblja.

Na poneku pahulju u jutarnjim satima može se računati i u dijelovima gorske Hrvatske, a na sjevernom Jadranu na malo kiše. Popodne sunčana razdoblja. Na obali će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadni vjetar, koji će navečer okretati na jugo. Dnevna temperatura u gorju oko 2 °C, a na Jadranu oko 10 °C.

U Dalmaciji uglavnom suho te umjereno do pretežno oblačno, uz češća sunčana razdoblja prijepodne. Puhat će slaba do umjerena bura, koja će krajem dana okretati na jugo. Dnevna temperatura oko 8 °C u unutrašnjosti, a na moru od 10 do 13 °C. 

Najviše sunčanih razdoblja bit će na jugu Hrvatske, osobito prijepodne. Puhat će slaba do umjerena bura.

Jutarnja temperatura od 5 do 7 °C, u zaobalju oko 0 °C °C, a dnevna od 9 do 13 °C."


Reci što misliš!