Događaji

INOVAcija

Ponedjeljak je zadnji dan prijava za stručno osposobljavanje za rad uz novčanu naknadu polaznicima

Ponedjeljak je zadnji dan prijava za stručno osposobljavanje za rad uz novčanu naknadu polaznicima

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija nadolazeće jeseni započinje s provedbom stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa za Multimedijskog dizajnera / Multimedijsku dizajnericu.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe prijavljene u Evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koje imaju najmanje srednju stručnu spremu. Trajanje stručnog osposobljavanja za rad je 6 mjeseci. Polaznici će tijekom osposobljavanja primati novčanu naknadu i refundaciju putnih troškova, a ujedno stjecati vrijedna znanja koja su aktualna i tražena na tržištu rada!

Završetkom programa polaznici će znati fotografirati s profesionalnom opremom u studiju i na terenu i izraditi fotografije prema različitim potrebama i namjenama, strateški planirati i dizajnirati web stranice, izraditi baze podataka te stvarati aktivne stranice, snimati video materijale u studiju i na terenu, izvesti postprodukciju i obradu materijala do finalnog proizvoda – reklame, prezentirati i prilagoditi finalni proizvod prema zahtjevima klijenata, dizajnirati  i pripremiti materijale u tiskanoj formi koristeći prethodno znanje, komunicirati s klijentima i prezentirati uratke te steći i druge vrijedne vještine.

Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i kopiju svjedodžbe / diplome potrebno je poslati e-mailom na adresu: info@inovacija-zadar.hr  

Za više informacija možete se javiti na kontakt telefon: 023/ 627 - 895 i 023/ 627 – 890, a program osposobljavanja dostupan je na sljedećoj poveznici.

Rok za prijavu je 11. rujna 2023. a početak programa planiran je za sredinu listopada 2023.


Reci što misliš!