Događaji

Činim dobro svaki dan

PBZ grupa donirala 30.000 eura za opremanje triju dnevnih bolnica

PBZ grupa donirala 30.000 eura za opremanje triju dnevnih bolnica

PBZ grupa donirala je gotovo 30.000 eura za opremanje triju dnevnih bolnica Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama raznom motoričkom i fizioterapijskom opremom.

Radi se o donaciji u sklopu humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" i Visa kartice sa srcem u ukupnom iznosu od 27.872 eura, stoji u priopćenju.

Ravnateljica Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Ivana Kern naglasila je da je donacijom oplemenjena fizioterapijska oprema, didaktičke igračke i materijali nužni za rad triju dnevnih bolnica: Dnevne bolnice djece školskog odjela organizirane na tri lokacije u Zagrebu, Dnevne bolnice odjela dojenčadi i male djece te Dnevne bolnice majka – dijete u koju dolaze djeca iz cijele Hrvatske.

"Specijalna bolnica na Goljaku ima značajnu ulogu u liječenju neurorizične djece, kako s područja Zagreba tako i iz drugih krajeva Hrvatske. Donacija će omogućiti kvalitetnije liječenje malenih pacijenata", kazao je predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić.

Do sada je za projekt "Činim dobro svaki dan" PBZ grupa donirala 4,3 milijuna eura te realizirala 73 donacije, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. 

 


Reci što misliš!