Događaji

evo detalja

Nakon tri godine pauze, dm millennium jump na zadarskoj rivi!

Nakon tri godine pauze, dm millennium jump na zadarskoj rivi!
Bojan Bogdanić

Ove godine skakat će se tri glavna skoka, skok na noge, dvostruki domino skok i skok s loptom, a povratak najmasovnijeg skoka u more sudionici će obilježiti tako što će oblikovati poruku „Together again“.

Četrnaesti dm millennium jump održat će se na zadarskoj rivi!

Nakon tri godine pauze, dm millennium jump nastavit će svoju dugogodišnju tradiciju dobre zabave i podrške zajednici te će organizatori donirati 50 posto prihoda od kotizacija.

I ove će godine svi sudionici podržati Dječji vrtića Latica i njihovu Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, i Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju „Ruka u ruci“ iz Malog Lošinja.

Ove godine skakat će se tri glavna skoka, skok na noge, dvostruki domino skok i skok s loptom, a povratak najmasovnijeg skoka u more sudionici će obilježiti tako što će oblikovati poruku „Together again“. Sudionike očekuje bogat zabavni program kao i tim šest dermatologa koji će, u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se...i uživaj na suncu“, obavljati besplatne dermatološke preglede. 

„Sretni smo što nakon dvije pandemijske godine i još jedne godine obnove zadarske ponovo možemo pozvati ljude na zadarsku rivu i što se dm millennium jump vraća kući.  Cjelodnevni program vodit će Frano Ridjan, a zabava će biti upotpunjena skokovima, DJ-ima, glazbom i velikim ručkom koji se priprema na rivi. Pozivamo sve one koji još nisu osjetili uzbuđenje koje donosi ova manifestacija da osiguraju svoju akreditaciju i da iskuse nezaboravan i svjetski jedinstven doživljaj dm millennium jumpa. Vidimo se na rivi“, izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

Uime dm-a želim zahvaliti svim dosadašnjim sudionicima dm millennium jumpa i svima onima koji će nam se pridružiti ove godine. Ponosni smo što ćemo zajedno podržati Školu plivanja Dječjeg vrtića Latica koja osigurava napredovanje djece na svim razvojnim područjima kao i rad Udruge „Ruka u ruci“. Vjerujem da ćemo još jednom pokazati zašto je dm millennium jump jedinstveno događanje i da ćemo opravdati njegov status zaštitnog znaka zadarskog ljeta“, izjavio je Marijan Doutlik, područni menadžer dm-a.  

Tijekom godina dm millennium jump postao je jedinstveno događanje koje tisućama sudionika nudi dobru zabavu te ih potiče na brigu o zdravlju i podršku zajednici. Prvi dm millennium jump održao se 2007. godine, kada su organizatori osnovali i Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju.

Od tada je 357 djece u dobi od četiri do sedam godina sudjelovalo u „Programu hidroterapije i Male škole plivanja“ koja djeci s teškoćama u razvoju omogućuje usvajanje novih vještina, jačanje samopouzdanja i uspješniju  socijalizaciju. 

 


Reci što misliš!