Događaji

nakon tri godine

Jedinstvena manifestacija kao zaštitni znak zadarskog ljeta: Vraća se Millennium Jump!

Jedinstvena manifestacija kao zaštitni znak zadarskog ljeta: Vraća se Millennium Jump!
promo

Jedinstvena manifestacija kao zaštitni znak zadarskog ljeta: Vraća se Millennium Jump! Udruga Propela danas je na press konferenciji otkrila sve detalje. Vidimo se na rivi 29. srpnja!

Skakat će se četiri puta, a uz voditelja Franju Ridjana i DJ-eve, osiguran je i gastro kutak. Humanitarna priča se nastavlja, pa donacije od kotizacija i obroka (ručak na rivi) idu za Dječji vrtić Latica i njihovu školu plivanja te udruzi Ruka Ruci.

Neven Stojaković kazao je kako će biti oko 100 skakača više, a radovi na rivi su u završnoj fazi. Jedan dio ostaje pod ogradom i neki kontejneri sd neće maknuti, ali Lučka uprava Zadar poštovat će rokove, kazao je Stojaković.

Pored Latice, koja je najvažnija u ovoj priči, osiguran je i dermatološki pregled za sve sudionike, ali i sve koji budu 29. srpnja na zadarskoj rivi. U 14 godina otkriveno je stotinjak ozbiljnijih anomalija.

Koža sve pamti! Uloga dermatologa je da educiraju i upozore na sve štetnosti lošeg izlaganja suncu i odnosa prema koži, a tim stručnjaka u Zadru vodit će prof. dr. Mirna Šitum, predsjednica Hrvatskog dermatovenerološkog društva.

Ravnateljica Latice, Anita Rudić, zahvalila se na potpori za program Male škole plivanja kroz koju je prošlo preko 350 djece kroz ovih 14 godina. Suradnja s PK Zadar se nastavlja. Nikola Deković, trener, ponosan je na svoju malu ekipu plivača. Dvadesetak "Latica" pridružit će se Jumpu!

Kako sudjelovati? Od ponedjeljka na Narodnom trgu i ispred dm poslovnice na Kalelargi od 19h uzmite svoju akreditaciju po cijeni od 5 eura. Dobit ćete i poklon paket dm-a!

Više na dm web stranici

 


 


Reci što misliš!