Događaji

nitko neće biti gladan

Spiza i cuga! Picnic Mingle and fun pobrinut će se za ekipu na KvArtu

Spiza i cuga! Picnic Mingle and fun pobrinut će se za ekipu na KvArtu
TZ Zadar

Poznajete li osobe koje su uvijek gladne i žedne i baš moraju ''odmah i sad"? Ili ste vi ta osoba? Na festivalu KvArt na Vošti za spizu i cugu pobrinut će se sjajan tim - PicNic mingle and fun.

Food truck je spreman a isto tako i menu! Osim hrane na Kvart Artu nudit će i sve vrste Ginova i Spritzeva koje rade s domaćim sirupima. 

Picnic ponuda uključuje četiri izvanredna burgera, sporo kuhane obraze i batate sa raznim toppingsima.

Prvi na redu je Blackie Burger, kojeg krasi brioche od krumpirovog tijesta, sočan 100% juneći burger, domaći senf-med umak, karamelizirani luk, cheddar i crumble od pancete. Ovaj nagrađivani burger pruža savršenu ravnotežu slanih i slatkih okusa, stvarajući jedinstvenu gastronomsku kombinaciju.

be2e5acbf65d9b8dc0146f0adba78ce2.jpg?v=2Burger od kozica je prava poslastica za ljubitelje morskih delicija. Na brioche pecivu od krumpirovog tijesta nalazi se burger od kozica, sriracha mayo, celer stabljika, kozji sir i svježa salatica. Ovaj burger će vas osvojiti svojom svježinom i aromom, te pružiti potpuno novo iskustvo uživanja u burgerima.

Juicy burger, kao poseban dodatak našoj ponudi, dolazi u pravom trenutku s dolaskom ljeta i prvih pomidora. Ovaj burger sa sočnim 100% junećim burgerom na brioche pecivu od krumpirovog tijesta obogaćen je dijon aioli umakom, guacamoleom, brie sirom, svježom picnic salsom, zelenom salatom i jajem iz slobodnog uzgoja. Juicy burger je savršen izbor za sve koji žele uživati u bogatim i osvježavajućim okusima ljeta.

Za ljubitelje tartufa, tu je Snow Burger. Brioche pecivo od krumpirovog tijesta, sočan 100% juneći burger, umak od tartufa, grana padano, mladi luk i čips od pancete čine ovaj burger pravim gastronomskim užitkom za nepce.

Osim dobro poznatih burgera, u ponudi možete pronaći i Mekane obraze.

Mekani obrazi su ukusna poslastica koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Ovaj delikatan obrok obuhvaća pažljivo pripremljene juneće obraze, kojima je sporom kuhanju omogućeno da postanu nevjerojatno sočni i puni bogatih okusa. Upakovani u svježe brioche pecivo i nadopunjeni raznolikim dodacima kao što su BBQ mayo umak, hrskavi čips od sira, svježi mladi luk i osvježavajuća coleslaw salata, mekani obrazi pružaju savršen spoj teksture i okusa za pravi gastronomski užitak.

Osim neodoljivih burgera, nude i svoje poznate Sweet Potato krumpiriće koji su postali pravi hit među ljubiteljima ukusne hrane. Osvježite svoje nepce s batat krumpirićima u tri različite opcije.

Uživajte u Sweet Potato Truffle Padano krumpirićima s obiljem umaka od tartufa, ukusnim Grana Padano sirom i svježim mladim lukom. Ako ste ljubitelj pistachio okusa, isprobajte Sweet potato Pistachio Aioli- batat krumpiriće sa dijon aioli umakom i posipom od mrvljenog pistachia. Za klasični okus, tu su Classic Sweet potato - hrskavi batat krumpirići začinjeni aromatičnom soli s dodatkom mirisnog ružmarina.

 


Reci što misliš!