Događaji

kadrovsko pojačanje

OB Zadar zaposlila liječnika specijalista oftalmologije, subspecijalista dječje oftalmologije i strabologije

OB Zadar zaposlila liječnika specijalista oftalmologije, subspecijalista dječje oftalmologije i strabologije
Dino Stanin/PIXSELL

Odjel za oftalmologiju i optometriju kadrovski je pojačan s dolaskom liječnika specijalista oftalmologije, subspecijalista dječje oftalmologije i strabologije

Dana 12. lipnja 2023. u Općoj bolnici Zadar na Odjelu za oftalmologiju i optometriju s radom je započeo liječnik Tomislav Mušac, dr.med, specijalist oftalmolog, subspecijalist dječje oftalmologije i strabologije.

Dr. Mušac, rođeni Osječanin, završio je Medicinski fakultet Zagreb, studij medicine u Osijeku. Prvi dio liječničke prakse radio je kao obiteljski liječnik gdje stiče veliko iskustvo u dijagnostici, terapiji te medicinskoj skrbi za pacijente.

Nakon završene specijalizacije iz oftalmolgije i optometrije nekoliko godina je radio u privatnoj poliklinici, nakon čega prelazi na rad u Klinički bolnički centar Osijek te završava užu specijalizaciju iz Dječje oftalmologije i strabologije.

Tijekom rada u KBC Osijek dr. Mušac susretao se i uspješno zbrinjavao čitav spektar zdravstvenih tegoba poput strabizma („škiljavosti“), slabovidnosti, tumora periokularne regije, problema sa suznim sustavom, refrakcijskih grešaka, upalnih bolesti, posttraumatskih stanja, a u suradnji s pedijatrima, endokrinolozima, neurolozima i čitav niz drugih poremećaja i bolesti najčešće pacijenata dječje dobi, ali i odraslih.


Reci što misliš!