Događaji

Predstavnik Kluba skokova u vodu

Matej Nevešćanin nosit će hrvtasku zastavu na Europskim igrama u Poljskoj!

Matej Nevešćanin nosit će hrvtasku zastavu na Europskim igrama u Poljskoj!
HRVATSKI SAVEZ ZA SKOKOVE U VODU

Predstavnik Kluba skokova u vodu Zadar 2011 Nevešćanin bit će nositelj hrvatske zastave na predstojećim Europskim igrama koje će se održati u Poljskoj zajedno s boksačicom Nikolinom Ćaćić.

Jako sam ponosan i presretan što ću ja biti taj kojem je ukazana čast ponijeti hrvatsku zastavu na otvorenju Europskih igara. Veliko je to priznanje za mene osobno, moje roditelje, klub i grad. Biti na čelu svih tih izvrsnih sportaša je nešto neopisivo i jedva čekam taj trenutak – istaknuo je Matej.

Mateju je tako pripala čast nositi hrvatsku zastavu na otvorenju Igara dok je boksač Josip Bepo Filipi na 1. Europskim igrama koje su održane u Bakuu 2015. zastavu nosio na zatvaranju. Na spomenutom natjecanju Filipi je osvojio brončanu medalju u kategoriji do 91 kilogram, piše Radio Zadar.

Europske igre u Krakovu i Malopoljskoj regiji počet će 21. lipnja na stadionu Henryk Reyman Municipal u Krakowu.

Priredba će trajati do 2. srpnja, na njoj će sudjelovati oko 7000 sportaša iz 48 zemalja. Natjecat će se u 29 sportova i sportskih grana, a natjecanja u čak 19 sportova ujedno će predstavljati i olimpijske kvalifikacije za Pariz 2024. godine, piše Radio Zadar.

 


Reci što misliš!