Događaji

kroz cijelu školsku godinu!

Na utrkama Marijinih obroka Hrvatske u dva dana osigurani su obroci za 227 gladne djece

Na utrkama Marijinih obroka Hrvatske u dva dana osigurani su obroci za 227 gladne djece

Ako ste propustili jednu od navedenih utrka, još stignete sudjelovati u trećoj utrci Marijinih obroka koja će se održati 17. lipnja u Slavonskom Brodu.

U nedjelju 04. lipnja u zagrebačkom Parku Bundeku održana je deveta humanitarna utrka Marijinih obroka  "Trčimo za Dijete 31-Tvojih 5 za njihov svijet" u kojoj je sudjelovalo stočetrdeset odraslih trkača i četrdesetak djece.

Sudionici su pretrčanim kilometrima i donacijama osigurali obroke za školsku kuhinju "Zagreb, Hrvatska" u kojoj 702 djeteta svakodnevno prima topli školski obrok.

Za odličnu atmosferu pobrinula se voditeljica Zlate Mück Sušec dok nam je pjevački talent podijelio Damir Kedžo uz tehničku podršku DiDi Sounda. 

Najbrži trkači u muškoj, ženskoj i dječjoj kategoriji nagrađeni su vrijednim nagradama nekih od naših sponzora kojima je zahvalila predsjednica Marijinih obroka Katarina Zarinkijević. 

Ove godine naši sponzori su bili SRC Bundek, Ledo, Studenac, Optika Visual, Igraonica Amazinga, Jabuka.hr, Decathlon, EMPWR, Zelena dječja kuća, Adorable, Pizzeria Pomma Nova, Pizzeria Duksa, Heureka, Muzej Mamurluka, Frizerski salon Rio, Jump2Sport, Tiskara Printeo, ZAMP, Pago i Little saints animation.

I ove godine na utrci je sudjelovao naš vjerni podupiratelj i najstariji trkač, osamdesetdevetogodišnji Juraj Keglević koji je uspio biti brži nego lani te je do cilja stigao unutar sat vremena. Nepokolebljiv u svojoj odluci da sudjeluje u utrci bio je pravi primjer najmlađim trkačima!

Za Marijine obroke trčalo se i 03. lipnja na humanitarnoj utrci “Trčimo za obrok više”. 

Na splitskom Marjanu program utrke vodila je Kristinu Bitanga uz glazbene izvedbe klape Kolura te izvrsne koreograije plesne skupine Dimache i Univerzalne sportske škole Sv. Ivan Pavao II.. 

Sve prikupljene donacije usmjeriti će se za školsku kuhinju “Split, Hrvatska”, Liberija u kojoj 159 djece prima Marijine obroke. 

Ako ste propustili jednu od navedenih utrka, još stignete sudjelovati u trećoj utrci Marijinih obroka koja će se održati 17. lipnja u Slavonskom Brodu. 

Za programe prehrane možete donirati na račun Marijinih obroka u Zagrebačkoj banci IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X .

 

Hvala svima nasudjelovanju i što ste dio priče o Marijinim obrocima!

 


Reci što misliš!