Događaji

All the Smoke

NBA prvaci snimili podcast na Pozdravu Suncu

NBA prvaci snimili podcast na Pozdravu Suncu
Sunset Sports Media Festival

Drugo izdanje Sunset Sports Media Festivala održat će se od 1. do 3. lipnja u Providurovoj i Kneževoj palači u Zadru, čiji su gosti i voditelja mega popularnog podcasta "All the Smoke", Matt Barnes i Stephen Jackson.

Tri dana bogatog programa, od 1. do 3. lipnja, obilježit će uspješne sportske zvijezde, stručnjaci s bogatim iskustvom – najveća domaća i internacionalna imena koja će sudjelovati u inspirativnim predavanjima i edukativnim panelima na kojima će podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

Matt Barnes i Stephen Jackson na Pozdravu Suncu Voditelji mega popularnog podcasta na Pozdravu Suncu

Bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta „All the Smoke“ Matt Barnes i Stephen Jackson, proslavljeni hrvatski tenisač s iskustvom rada u pravnoj službi NBA lige i na Wall Streetu Mario Ančić, zvijezda sportskog programa CBS-a Kate Abdo, predsjednik Showtime Sportsa Stephen Espinoza, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera Miško Ražnatović, osnivač Good Game Globala Nikola Stolnik, vodeći čovjek marketinga FIBA-e Frank Leenders, bivša NBA i hrvatska košarkaška zvijezda Damjan Rudež, višestruko nagrađivani kreativni direktor i producent hrvatskih korijena Pete Radovich, direktorica za brand alliances u Major League Socceru Martina Knežević te svjetski kralj surfinga Robby Naish samo su neka od imena koja dolaze na ovaj najveći sportsko-medijski događaj koji se ne propušta.

 

 

Prvi put u povijesti Hrvatske, kao dio Sunset Sports Media Festivala, bivši NBA prvaci i domaćini najpopularnijeg košarkaškog podcast sadržaja "All the Smoke", Matt Barnes i Stephen Jackson, snimili su novu epizodu na predivnoj lokaciji u Zadru.

Uz prekrasan zalazak sunca u pozadini, publika je bila zapanjena atmosferom i činjenicom da će zbog podcasta s milijunima gledatelja širom SAD-a, slika Zadra i Hrvatske ići po cijelom svijetu.


Reci što misliš!