gastro kutak
Marko Palfi i njegov "Full Circle": Tajna je u odležanoj govedini!
Full Circle by Marko Palfi stigao nam je u Zadar i to na rivu gdje je u petak započeo Burgerfest.
Palfi nam se predstavlja s četiri burgera: svojim poznatim klasikom – Smokey D, Dekadentom, Mediteraneom i vege Beyond burgerom.
Burger Dekadent prije 2 godine bio je pobjednik Burgerfesta, a zašto je tako uvjerili smo se i sami!
Festival je otvoren do 11. lipnja, svakoga dana od podneva do ponoći, ulaz je besplatan.
Večeras je za glazbu zadužen zadarski DJ Mate Kokić. On je izuzetno privržen analognom zvuku i svira isključivo na vinilima.
Sve novosti možete svakodnevno pratiti na društvenim mrežama Burger festivala: Facebook i Instagram
Vezane vijesti
-
Etnološki odjel Narodni muzej Zadar u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna (ŠPUD), Zadar, održao je prvu radionicu u sklopu izložbeno- edukativnog projekta Kako nas muzej pokreće.
-
Ozlijeđenoj je pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede.
-
Turistička zajednica Općine Pašman i ove godine organizira rekreativnu utrku/šetnju Đirada koja će se održati 27. travnja, a imat će kao i prošle godine dvije dužinske kategorije dok se limit za broj sudionika povećao na 600.
Izdvojeno
-
Etnološki odjel Narodni muzej Zadar u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna (ŠPUD), Zadar, održao je prvu radionicu u sklopu izložbeno- edukativnog projekta Kako nas muzej pokreće.
-
SplickaScena nastavlja sa dovođenjem standup gostovanja u Zadar.
-
Venecija će ovaj tjedan jednodnevnim izletnicima početi naplaćivati ulaz u grad, što je prvi takav slučaju u svijetu. Namijenjen je smanjenju pritiska na drevni talijanski grad koji tone pod težinom masovnog turizma.
-
Plava ekonomija treba pomiriti gospodarski rast i očuvanje našeg morskog okoliša. Na Sveučilištu u Zadru danas je otvorena prva međunarodna konferencija „RethinkBlue“ u organizaciji COST Akcije CA22122 – Rethinking the Blue Economy: Socio-Ecological Impacts and Opportunities, organizirana s potporom COST - European Cooperation in Science and Technology, Sveučilišta u Zadru te Hrvatske zaklade za znanost.
Reci što misliš!