Događaji

#županija

Martin Erlić predložen za Grb Grada Benkovca

Martin Erlić predložen za Grb Grada Benkovca
Slavko Midzor/PIXSELL

Uz Erlića, predloženi predsjednik Udruge vinogradara i vinara Nadin Tomislav Glavić, pedijatrica Dubravka Kordić i Udruga studenata Bukovice i Ravnih kotara Benkovac.

Na dnevnom redu 12. sjednice Gradskog vijeća Grada Benkovca koja će se održati 24. svibnja nalazi se 14 točaka, a jedna je i Prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Benkovca 2023. godine.

Grad Benkovac dodjeljuje tri godišnje nagrade i jedan grb istaknutim pojedincima ili skupinama iz područja kulture, gospodarstva, sporta i i zdravstva. Hrvatski nogometni reprezentativac Martin Erlić predložen je jer "promovira nogomet i hrvatski sport, zatim našu domovinu Hrvatsku, Grad Benkovac i svoje rodno mjesto Tinj u cijelom svijetu". 

Iz područja kulture predložena je Udruga studenata Bukovice i Ravnih kotara Benkovac, a obrazloženje se proteže kroz osam točaka. Tomislav Glavić, predsjednik Udruge vinogradara i vinara Nadin, predložen je za nagradu u području gospodarstva, a pedijatrica Dubravka Kordić u području zdravstva. 


Reci što misliš!