Događaji

drugi o nama

Saljske užance i Bluefish festival Kali u 10 festivala i razloga za posjetiti Hrvatsku ovog ljeta

Saljske užance i Bluefish festival Kali u 10 festivala i razloga za posjetiti Hrvatsku ovog ljeta

U britanskom mediju i, koji djeluje pod prestižnim The Independentom, objavljen je poseban tiskani i online prilog „10 najboljih ljetnih festivala u Hrvatskoj“ uz naslov Croatia is ready to party, a među ostalim događanjima istaknute su Saljske užance na Dugom otoku i Bluefish Festival u Kalima na otoku Ugljanu.

Navedena objava donosi najvažnije informacije o bogatoj festivalskoj ponudi Hrvatske, a projekt je nastao u suradnji Predstavništva HTZ-a u Londonu s prestižnim britanskim medijem i višestruko nagrađivanom britanskom novinarkom Mary Novakovich te lokalnim turističkim zajednicama koje su istaknule svoje poznate i manje poznate događaje. 

Napominjemo još kako je novinarka Mary Novakovich u organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije u Zadarskoj županiji na studijskom putovanju boravila u 2021. godini, a tom je prigodom detaljno obišla cijeli  Dugi otok i posjetila Park prirode Telašćica. 

Prema najnovijim statistikama i analizama Press Gazettea, medija specijaliziranog za novinarstvo i objave, medij i bilježi 9,3 milijuna čitatelja mjesečno te njegov sadržaj obuhvaća široki spektar dobnih skupina, od milenijalaca do starije populacije kojima je zajednički nazivnik raznolikost interesa. 

Mihaela Kadija tim je povodom izjavila:

- Ove su objave još jednom doprinijele pozicioniranju Zadarske županije i njezinih atraktivnih otoka na britanskom tržištu na kojem Turistička zajednica Zadarske županije trajno provodi niz promidžbenih aktivnosti s ciljem privlačenja turista s tog područja. Zaključila je kako „posebno veseli što smo upravo novinarku Mary Novaković uspjeli ugostiti u zahtjevnoj 2021. godini unatoč mnogim tadašnjim ograničenjima u putovanjima. 

 


Reci što misliš!