Događaji

asda 2023.

Na Višnjiku otvorena izložba vojne opreme i naoružanja, Longin: Događaji poput ovoga dižu našu destinaciju na novu razinu

Na Višnjiku otvorena izložba vojne opreme i naoružanja, Longin: Događaji poput ovoga dižu našu destinaciju na novu razinu

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u srijedu, 3. svibnja 2023. otvorena je velika međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme pod nazivom ASDA 2023.

- Događaji poput ovoga dižu našu destinaciju na novu razinu. Velikim ulaganjem gotovo tri desetljeća nakon rata pozicionirali smo se kao sigurna država. Velika je to prednost koja utječe na kvalitetu gospodarstva, ali i turizma, poručio je danas župan Božidar Longin. Zahvalio je svima na trudu u organizaciji ovog događanja.

Prethodnih nekoliko dana trajale su intenzivne pripreme za ovaj veliki događaj međunarodne naravi koji okuplja 205 renomiranih proizvođača iz 30 zemalja.

Organizator je etablirana američka tvrtka TNT Production pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Svi zainteresirani posjetitelji, stariji od 18 godina, toga će dana moći razgledati atraktivne eksponate i to od 10 do 15 sati. Ulaznica će stajati 20, odnosno 10 eura za studente (uz iskaznicu), a svaka ulaznica ujedno je i donacija Zakladi vojne solidarnosti. Prikupljen novac Zaklada će dodijeliti u humanitarne svrhe.

 


Reci što misliš!