Događaji

OD 5. svibnja otvorena za javnost

Višnjik spreman za otvaranje velike izložbe vojne opreme i naoružanja

Višnjik spreman za otvaranje velike izložbe vojne opreme i naoružanja
Višnjik.hr

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u srijedu, 3. svibnja 2023. bit će otvorena velika međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme pod nazivom ASDA 2023.

Prethodnih nekoliko dana trajale su intenzivne pripreme za ovaj veliki događaj međunarodne naravi koji će (događaj) okupiti 205 renomiranih proizvođača iz 30 zemalja. Organizator je etablirana američka tvrtka TNT Production pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

ASDA 2023. po svojoj naravi dobrim je dijelom i sjajna prilika da se susretnu proizvođači vojne opreme i naoružanja i brojni poslovni subjekti, te da se u Zadru dogovore za buduće partnerstvo. Zato će izložba u srijedu i u četvrtak, 3. i 4. svibnja, okupiti samo izlagače i poslovne ljude, dok će u petak, 5. svibnja, biti otvorena za javnost.

Svi zainteresirani posjetitelji, stariji od 18 godina, toga će dana moći razgledati atraktivne eksponate i to od 10 do 15 sati. Ulaznica će stajati 20, odnosno 10 eura za studente (uz iskaznicu), a svaka ulaznica ujedno je i donacija Zakladi vojne solidarnosti. Prikupljen novac Zaklada će dodijeliti u humanitarne svrhe.

Otvaranje ASDA-e 2023. bit će u srijedu, 3. svibnja 2023. u 10 sati.


Reci što misliš!