Događaji

Sveučilište u Zadru

Vraćaju se Dani seksualnosti

Vraćaju se Dani seksualnosti
XII. Dani seksualnosti/Facebook Event

Udruga studenata psihologije "Kasper" Sveučilišta u Zadru i ove godine organizira znanstveno-stručni skup XII. Dani seksualnosti.

Sudionici Skupa redom su stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, filologe, nutricioniste, pravnike i druge.


Iz godine u godinu zajedničkim su trudom i naporima uspjeli projekt podići na razinu znanstvenog skupa koji svake godine izaziva sve više interesa, kako studentske populacije, tako i šire javnosti.


Ideja je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja, na ljudsku seksualnost.


Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je za neke teme poprilično zatvoreno.

Iz Udruge poručuju da je na njima da zajedno grade, prije svega, društvo znanja koje će samo na taj način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak. 


Ovogodišnji, dugoočekivani XII. Dani seksualnosti održat će se od 10. do 12. svibnja, napokon u hibridnom obliku, što znači da će se predavanja održavati uživo u Kneževnoj palači te istovremeno imati prijenos putem Zoom platforme, a linkovi se nalaze u nastavku.


Kao i svake godine, pripremaju vam mnogo raznovrsnih predavanja, kao i zanimljiv zabavni program.


Red predavanja, osim u eventu, možete pronaći na njihovim društvenim mrežama, na Facebooku te na Instagramu @daniseksualnosti .


U nastavku su linkovi za spajanje za Zoom platformu, priključite se u vrijeme kad su predavanja koja Vas zanimaju predviđena:


SRIJEDA, 10. SVIBNJA:
XII. Dani seksualnosti - DAN 1
https://us06web.zoom.us/j/83367229992...


ČETVRTAK, 11. SVIBNJA:
XII. Dani seksualnosti - DAN 2
https://us06web.zoom.us/j/82930370381...


PETAK, 12. SVIBNJA:
XII. Dani seksualnosti - DAN 3
https://us06web.zoom.us/j/87101610819...


Iz Udruge poručuju: Vjerujemo da će svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe, a mi se veselimo druženju s vama. Pratite nas na društvenim mrežama, uključite obavijesti i budite u tijeku jer smo vam pripremili puuno prigodnih nagradnih igara i iznenađenja!


Reci što misliš!