Događaji

festival cvijeća

Vrtlarska radionica sa Kornelijom Benyovsky Šoštarić

Vrtlarska radionica sa Kornelijom Benyovsky Šoštarić

Festival cvijeća, u organizaciji Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov, počinje 28. travnja u Sv. Filipu i Jakovu.

Svi posjetitelji moći će do 30. travnja uživati u prezentaciji i prodaji cvijeća u svim njegovim bojama, oblicima i mirisima.

Centar ovog slikovitog mjesta i predivan ambijent Ilirijinog hotela Villa Donat, 21. put postaje okupljalište svih obožavatelja prirode, proljeća i zabavnog programa. Više od 100 sudionika ponudit će svoje proizvode: sadnice cvijeća, suvenire, vješto složene cvjetne instalacije te kulturno-zabavni program.

Osim bogate ponude cvijeća te svega što bi ljubiteljima mirisnog šarenila moglo pomoći u kompletiranju vlastitih vrtova, Sv. Filip i Jakov će biti i odredište zabavnih druženja. Subotnja večer 29. travnja rezervirana je za koncert na kojem posjetitelje očekuju Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Uzgoj začinskog bilja, u vrtu ali i na balkonima ili terasama sve je popularniji. Na ovoj radionici sudionici će imati priliku upoznati neke najpopularnije, ali i neke manje poznate začinske biljke, kako ih njegovati, razmnožavati, sušiti i koristiti kao začin u kuhinji.

Radionica će se održati u nedjelju 30. 04. u 17:00 sati.


Reci što misliš!