reinterpretacije namirnica Ravnih kotara
Sutra prezentacija rezultata projekta Take it slow
Prezentacija rezultata projekta Take it slow, ostvarenja Sveučilišta u Zadru u okviru projekta, održat će se 31. ožujka 2023. godine u 14:30 h, u prostoru Heritage hotela Maškovića Han.
Konferencija za medije će biti organizirana u okviru događanja
“RAVNI
KOTARI: GASTRONOMIJA – KULTURA – PRIRODA”.
Članovi projektnog tima Sveučilišta u Zadru predstavit će rezultate projektnih aktivnosti (studijsko putovanje u Baskijski kulinarski centar, radionice kuhanja na temu reinterpretacije tradicionalnih namirnica Ravnih kotara, strateški okvir temeljen na pametnoj specijalizaciji i dr.).
Vezane vijesti
-
U zagrebačkom hotelu Zonar, 12.12. točno u 12 sati je održana promocija i najava najvećeg vinskog festivala u Dalmaciji – Zadar Wine Festivala, te kušanje 12 pomno odabranih vina.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
Dalmatinska pjesma i klapski zvuk dobili su posebno mjesto na ovogodišnjem Adventu u Zadru uz nastup Matea Grgata, tenora iz malog mjesta Otok u Dalmatinskoj zagori.
Izdvojeno
-
Ozbiljna ekološka promišljanja inspirirala su ovogodišnju božićnu dekoraciju Škole primjenjene umjetnosti i dizajna!
-
Tjedni horoskop od 16. do 22. prosinca 2024.
-
U petak 13. prosinca otvorene su prijave za Akademiju Raise the Bar, besplatni obrazovni program Coca-Cole HBC Adria, koji je namijenjen konobarima, baristima i barmenima s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu.
-
Oni koji uspješno prođu natjecanje moći će se prijaviti na ograničene javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih investicijama te ostvariti pravo na najviše 25.000 eura po projektu
Reci što misliš!