Događaji

nedjelja, 26. ožujka

Ne propustite Oldtimer izložbu na Višnjiku, OTK Zadar najavio iznenađenje

Ne propustite Oldtimer izložbu na Višnjiku, OTK Zadar najavio iznenađenje
OTK Zadar

Sljedeća nedjelja u Zadru rezervirana je za automoto spektakl u sklopu Športskog centra Višnjik. Oldtimer klub Zadar organizira OLDTIMER IZLOŽBU u suradnji s Vespa klubom Zadar, Moto klubom Arbanasi i Oldtimer klubom sv. Krševan, uz brojne druge izlagače iz Zadarske županije, ali i cijele Hrvatske.

Očekuje se i nekoliko izlagača iz regije. Posjetitelji će izložbu više od 150 vozila moći razgledati te od njihovih vlasnika saznati nešto više o njima, ali i o radu klubova u vremenu od 10:00 do 18:00 sati.

Oldtimeri_u_Zadru Oldtimeri u Zadru

Oldtimer klub Zadar već 23 godine uspješno promiče tehničku kulturu organizacijom auto i moto oldtimer rallyja, a od 2022. godine i Oldtimer izložbom oko dvorane Krešimir Ćosić čiji je specifični kružni oblik poslužio kao savršena kulisa za automoto vremeplov. Iduću nedjelju okupit će se ljubitelji oldtimera sa svojim limenim „suputnicima“ u koje su uloženi nebrojeni sati mukotrpnog rada da bi im se vratio sjaj kakav zaslužuju. Ovo je prilika da „oldtajmeraši“ spoje nove generacije s najvećim frajerima iz doba njihovih očeva i djedova koji su uz njihovu pomoć šarmirali i osvajali srca mama i baka.

Redom su to rijetki, vrijedni i zanimljivi primjerci od kojih najstariji potječu iz prve polovice prošlog stoljeća. Usprkos desetljećima dugom životnom vijeku, ali uz posebnu brigu svojih vlasnika tek sad su šarmantni i u svakoj prilici rado viđeni. 

Za drugi dio spektakla pobrinut će se Automobilistički klub RTZ sa svojom Nagradom grada Zadra, odnosno auto i karting utrkom na sjevernom parkingu Š. C. Višnjik. 

Ovu godinu OTK Zadar sprema i jedno iznenađenje uz poziv da ga svi otkrijemo 26. ožujka u Zadru.


Reci što misliš!