Događaji

voditeljica azila

Ivana Crnoja je Najneposlušna 2022.!

Ivana Crnoja je Najneposlušna 2022.!

Ivana Crnoja je Najneposlušna 2022.!, pobjednica natječaja Brlog zadružne pivovare.


Ivana Crnoja je #Neposlušna iz azila Osijek, ne priznaje odustajanja i ruši prepreke kako bi ovaj svijet učinila boljim mjestom za život svih živih bića.

Vodi Azil Osijek, spašava živote, unapređuje zakone, umrežava i educira ljude, bori se na svim razinama, a da to sve preživi - popije i dobro pivo. Velika je i hrabra fajterica!

- Čestitamo pobjednici, ali i svim ostalim nominiranim ženama koje su svakako zaslužile velike pohvale svaka za svoj individualni doprinos boljem društvu oko nas, poručili su iz Brloga.

Nakon zimskog sna, prizovimo proljeće i vesela druženja na novom Craft market-u #9, u sklopu proslave sedmog rođendana Brloga!

- Po deveti put udružujemo male obrtnike sa zadarskog područja zajedno s buvljak scenom. Širimo priču, širimo broj craftera i buvljakuša. Craftera pun Brlog! Očekuje Vas šareni i veseli program, dobra mjuza, fina hrana i uvijek spreman i hladan fridž pun craft piva.

Novost je i razmjena sjemena na štandu prirodne kozmetike Mirisa Silbe, crafterke Marije Kuljerić.

Kao i uvijek, gladni ostati nećete pa će za biti pripremljen fini roštilj uz donacije koje će se prikupljati u humanitarne svrhe.

- Start je u 11h, a kao što znate ostajemo dok god nam bude dobro. Dobrodošli su svi dobri ljudi, dobre volje, poručili su iz Brloga.

 


Reci što misliš!