Događaji

5. OŽUJKA

U nedjelju misa i otkrivanje murala povodom 30. obljetnice akcije "Drače"

U nedjelju misa i otkrivanje murala povodom 30. obljetnice akcije
Općina Poličnik/Facebook

U organizaciji 7. gardijske brigade „Puma“, Općine Poličnik i Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata općine Poličnik u nedjelju 5. ožujka 2023. održat će se obilježavanje 30. obljetnice akcije „Drače“.

Kao i svake godine, 7. gardijska brigada „Puma“ Svetom misom, polaganjem vijenaca i obilaskom mjesta stradavanja prisjeća se gardista poginulih u akciji „Drače“.

Program počinje u 9:00 sati Svetom misom u crkvi Gospe od zdravlja u Suhovarima, od 10:10 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće kod spomenika u Suhovarima, a u 10:40 predstavit će se novi mural napravljen u čast i sjećanje poginulim braniteljima.
Program će se nastaviti u popodnevnim satima obilaskom mjesta stradavanja pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“ u Suhovarima.

U 14:30 položit će se vijenci i zapaliti svijeće u čast poginulim pripadnicima 4. gardijske brigade kod Zelenog hrasta, u 15 sati kod spomenika poginulim pripadnicima 3. gardijske brigade u Kašiću, a u 15:30 sati kod spomenika poginulim pripadnicima 2. gardijske brigade u Novigradu.


Reci što misliš!