Događaji

kroz cijeli ožujak

Daruj sa srcem, doniraj krvi i pomozi obitelji Vukić iz Vrsi

Daruj sa srcem, doniraj krvi i pomozi obitelji Vukić iz Vrsi
GDCK Zadar

U suradnji sa Udrugom Mladih Nin, organizirana je akcija prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Vukić iz Vrsi, objavilo je Gradsko društvo Crvenog križa Zadar.

Obitelj Vukić trenutno se nalazi u teškoj životnoj situaciji gdje brigu i skrb o malenom dječaku sa dijagnozom autizma, dodatno otežava i majčina bolest.

Naime majka je onkološki bolesnik, koja je zbog problema sa kralješnicom teže pokretna. Budući da zbog navedenih problema dijete zahtjeva cjelodnevnu brigu i skrb, otac je često odsutan s posla odnosno na bolovanju. 

Sve navedeno im značajno otežava normalno funkcioniranje te smo odlučili pružiti Vam mogućnost da se odreknete bona za zahvalni obrok za darovanu krv kako bi im makar malo olakšali život.

Priključiti se možete odricanjem bona za zahvalni obrok u iznosu od 7€ u korist humanitarne akcije za obitelj Vukić, organizirane od strane Udruge Mladih Nin.

Akcija je počela prije tri dana i traje zaključno do 31.03.2023., a krv možete dati u Poliklinici OB Zadar u radno vrijeme prema slijedećem rasporedu:

- utorak i petak ujutro od 8do 12h

-srijeda od 14 do 19h.

Ukoliko se želite priključiti akciji molimo ispunite „IZJAVU o odricanju bona“, poručuju iz GDCK Zadar. 


Reci što misliš!