Događaji

#doček

Belgijanka Julie Fisser milijunta putnica u Zračnoj luci Zadar

Belgijanka Julie Fisser milijunta putnica u Zračnoj luci Zadar
HRT Radio Zadar

Ryanairom letom iz Bruxellesa u zadarsku Zračnu luku stigla je milijunta putnica, 26-godišnja Belgijanka Julie Fisser

Ozarena zbog neočekivanog iznenađenja koje ju je dočekalo nakon što je izašla iz zrakoplova obradovala se i prigodnom daru Zračen luke Zadar, piše HRT Radio Zadar.

Zračna luka Zadar obilježila je danas izniman rezultat. Po prvi put u svojoj 54 godine dugoj povijesti u zadarskoj Zračnoj luci dočekan je milijunti putnik. To se dogodilo na dolaznom letu Ryanaira FR6464 iz Bruxellesa, a sretna putnica je Julie Fisser_26 godišnja Belgijanka.

Tom prigodom direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić sretnoj putnici uručio je prigodne darove i 2 povratne karte po izboru prema odredištu  iz Zadra. Čestitajući putnici direktor Klišmanić je istaknuo važnost sezone 2022.godine koja je prijelomna u poslovanju Zračne luke Zadar.

„Milijun putnika, i to po prvi put, i to baš ove 2022. godine, nakon Covid krize, velikog pada prometa i teškog oporavka , nije nam se dogodio slučajno. U sljedećim godinama siguran sam slijede nam velike stvari, ne samo po pitanju povećanja prometa, već i po projektima koji će uslijediti. Zahvalio bih ovom prigodom i svim djelatnicima Zračne luke Zadar koji su zaista najzaslužniji za ovakav rezultat“ – rekao je direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić.

Inače, prigodnoj svečanosti nazočili su župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonacelnij Zadra Branko Dukić i predstavnici TZ grada Zadra i županije.

 


Reci što misliš!