Događaji

Dan pobjede

Banožić zahvalio vojnicima na sudjelovanju u proslavi u Kninu

Banožić zahvalio vojnicima na sudjelovanju u proslavi u Kninu
Miroslav Lelas/PIXSELL

Ministar obrane Mario Banožić nakon svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti sastao se s pripadnicima Hrvatske vojske te im je zahvalio na sudjelovanju u svim segmentima programa u Kninu, priopćilo je u petak Ministarstvo obrane RH.

"Hvala vam na svemu što ste danas učinili da na najbolji mogući način obilježimo ovaj veliki dan za cijeli hrvatski narod", poručio je, uz ostalo, ministar Banožić na sastanku s Provedbenim stožerom Hrvatske vojske i Ministarstva obrane. 

Ministar je zahvalio svim pripadnicima Hrvatske vojske koji su bili angažirani u organizaciji i sudjelovali u svečanom programu te je istaknuo da je 27. obljetnica povijesne hrvatske pobjede upravo zahvaljujući njima obilježena besprijekorno i dostojanstveno.

Hrvatska vojska i ove je godine sudjelovala u svima segmentima programa u Kninu, od izloženog taktičko-tehničkog zbora naoružanja i opreme do letačkog programa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji je uključivao prelet helikoptera i aviona MIG-21 te nastup akrobatske grupe Krila Oluje.


Reci što misliš!