Događaji

Dvije gitare u drevnim kanjonima Paklenice

Bruno Mičetić predstavlja Melodije nacionalnih parkova

Bruno Mičetić predstavlja Melodije nacionalnih parkova

Ovim koncertom se Melodije nacionalnih parkova, nakon prošlogodišnjih u NP Risnjak, nastavljaju u Nacionalnom parku Paklenica, Tijekom koncerta će premijerno biti izvedena autorska skladba “Sounds of heels”, koju je Bruno skladao inspiriran Paklenicom.

Nacionalni park Paklenica je uistinu jedno jedinstveno područje zadivljujućih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, a vodeni tokovi Velike i Male Paklenice svojom ljepotom oduzimaju dah. Ovo prirodno prostranstvo odlikuje se i jednim od najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije, a njegova prepoznatljiva obilježja su autohtone šume crnog bora, nekoliko tipova bukovih šuma, koje je UNESCO zaštitio kao svjetsku baštinu bukovih prašuma i izvornu bukovu šumu Karpata i ostalih regija Europe

Macintosh HD:Users:jelenaduvnjak:Downloads:bruno1.jpeg

Bruno Mičetić će na live koncertu pokušati konverzacijom između dvije gitare stopiti glazbu s prirodom te u notama i zvukovima opisati ovaj prekrasni krajolik. Pridružite nam se u prijenosu uživo ovaj petak u 18 sati i pogledajte hoće li mu to poći za rukom!

Ovaj koncert podržavaju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zadarska županija, Nacionalni park Paklenica i Turistička zajednica općine Starigrad Paklenica.

Nacionalni park Paklenica će u petak, 20. svibnja u 18 sati biti mjesto gitarskog koncerta Brune Mičetića,, koji će se prenositi live streamom na više kanala:

Facebooku: LINK NA FB STREAM

YT: KANAL BRUNO MICETIC 

Klikom na link u 18 sati budite dio ovog jedinstvenog koncerta.


Reci što misliš!