Događaji

#sutomišćica

Djeci koja su statirala u spotu “Zbogom ljubavi moja” uručene zahvalnice i prigodni darovi

Djeci koja su statirala u spotu “Zbogom ljubavi moja” uručene zahvalnice i prigodni darovi
Naši školji

Sutomiški glazbenik Oliver Telac organizirao je uoči Božića mali domjenak za djecu koja su sudjelovala u snimanju spota za pjesmu “Zbogom ljubavi moja” u izvedbi Katarine Blaslov i klape Fundamenat.

-U spotu je statiralo 34 djece i članovi KUD-a Posestrine i pobratimi iz Kali i svima njima uručili smo zahvalnice s DVD-om te prigodni dar. Željeli smo da imaju trajnu uspomenu na druženje i sudjelovanje u snimanju spota.Neki nisu došli na naš mali domjenak, ali zahvalnice će im biti uručene. Još jednom zahvaljujem djeci i roditeljima na angažmanu oko snimanja spota, a veliko hvala i našim sponzorima – općinama Preko i Kali, kaže Oliver Telac, koji trenutačno radi na novoj pjesmi “Otvori mi škure svoje”.

Telac potpisuje tekst i glazbu, aranžman poznati splitski glazbenik Dado Marušić, u čijem je studiju nedavno i snimljena matrica, a pjesma je ponuđena nekim zadarskim izvođačima i jednoj klapi.

Podsjetimo, spot za pjesmu “Zbogom ljubavi moja” snimljen je u klaustru Samostana sv. Jeronima u Ugljanu, na Brižićevom dvoru u Preku i ispred Crkve sv. Lovre u Kalima pod redateljskom palicom autora glazbe i teksta Olivera Telca te dugogodišnjih suradnika CMC TV-a Ivana Grancarića i Marina Gospića.


Reci što misliš!