Događaji

Stožer civilne zaštite Općine Kali

Kali: Cijepljeno novih 136 otočana, Ugljan i Pašman blizu procijepljenosti od 70 posto

Kali: Cijepljeno novih 136 otočana, Ugljan i Pašman blizu procijepljenosti od 70 posto
Kali Online

Već treću subotu za redom, na punktu za cijepljenje u Kalima nije izostao velik odaziv mještana oba susjedna otoka, Ugljana i Pašmana.

Cijepljeno je 136 osoba, što je na punktu u područnoj školi u Kalima u tri dosadašnje akcije subotom ukupno 447 cijepljenih otočana.

Dodaju li se tom broju i oni koji su cijepljeni kod obiteljskih liječnika ili na drugim punktovima, otoci Ugljan i Pašman na dobrom su putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto.

Medicinski timovi radili su u pojačanom broju, kako ponovno ne bi došlo do stvaranja redova, i kako bi cijepljenje proteklo bez gužvi.

- Zahvaljujemo svim timovima, Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije i posebnu zahvalu upućujemo medijima, koji od početka imaju kvalitetnu ulogu u pravodobnom informiranju javnosti, kako bi svi koji to žele, mogli pristupiti organiziranom cijepljenju. Najavljujemo cijepljenje na istom punktu i za iduću subotu, 4. prosinca, kad će se otočani moći  cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom, poručio je Frane Mišlov, predsjednik iz Stožera civilne zaštite Općine Kali.


Reci što misliš!