Događaji

#inovacija

INOVAcija organizira seminar o novim EU prilikama za financiranje poduzetnika

INOVAcija organizira seminar o novim EU prilikama za financiranje poduzetnika

Ustanova INOVAcija u suradnji s Općinom Poličnik, tvrtkom Mazars i HGK - Županijske komore Zadar organizira završnu konferenciju projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom "EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027." s ciljem prezentacije najnovijih informacija i predstavljanja nadolazećih mogućnosti financiranja za poduzetnike.

Prikazat će se primjeri prošlih natječaja i uspješnih projekata te dati savjeti za planiranje, pripremu i prijavu projekata.

Konferencija i seminar će se održati u utorak, 12. listopada s početkom u 12 sati u Centru za razvoj i edukaciju na adresi Grabi 26 u Poličniku.

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom "Pružanje usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u Zadarskoj županiji". Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija. 

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja, a ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.