Događaji

najtoplije u dalmaciji

U srijedu još većinom suho i iznadprosječno toplo

Najviše sunčanog vremena bit će na jugu Hrvatske, uz vrlo toplo vrijeme i temperaturu podjednako razmjerno visoku kao u utorak. Bit će vrlo toplo, a osvježenje se može potražiti u moru čija je temperatura između 23 i 25 °C.

U srijedu još u Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano te i dalje iznadprosječno toplo uz najvišu temperaturu oko 30 °C. Ujutro rijetko gdje može biti kratkotrajne magle, a prema večeri i umjerene naoblake.

Djelomice sunčano bit će u središnjoj Hrvatskoj od sredine dana, a prema večeri još oblačnije. Najniža temperatura bit će viša nego u utorak, a danju će biti vrlo toplo, ponegdje i vruće.

Vrlo toplo bit će i u gorju te na sjevernom Jadranu, a jutarnja svježina osjetit će se osobito u Lici. Bit će djelomice sunčano, prema večeri i u noći uz više oblaka te vjerojatnost za kratkotrajnu kišu ili poneki pljusak. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, navečer i u noći na sjevernom Jadranu jugo.

Slabog do umjerenog vjetra s mora bit će danju i u Dalmaciji, a more će biti mirno ili malo valovito. U početku će prevladavati sunčano, a zatim uz porast naoblake navečer i u noći mala je vjerojatnost za kratkotrajnu mjestimičnu kišu ili poneki pljusak.

Najviše sunčanog vremena bit će na jugu Hrvatske, uz vrlo toplo vrijeme i temperaturu podjednako razmjerno visoku kao u utorak. Bit će vrlo toplo, a osvježenje se može potražiti u moru čija je temperatura između 23 i 25 °C. Vjetar većinom slab jugozapadni i zapadni, prema otvorenom i sjeverozapadni.


Reci što misliš!