Događaji

u dvorani Krešimira Ćosića

Dončićev učitelj dolazi u Zadar na tribinu "Stvaranje pobjednika – uloga kondicijske pripreme"

Dončićev učitelj dolazi u Zadar na tribinu

U dvorani Krešimira Ćosića u petak 6. kolovoza s početkom u 18 sati održat će se stručna sportska tribina Stvaranje Pobjednika - uloga kondicijske pripreme.

Priznati i poznati kondicijski trener prof. dr. Miljan Grbović, prvak Europe s košarkaškom reprezentacijom Slovenije na tribini će prenijet svoja iskustva rada s najvećim košarkašem današnjice Lukom Dončićem te ukazati na ulogu kondicijskih treninga i trenera u stvaranju pobjedničke priče, vrhunskog sportaša, kluba ili sportske kulture.

Grbović je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri radio na tri kontinenta u raznim sportovima i ostvario brojne zapažene rezultate. S kineskom stolnoteniskom reprezentacijom je iskovao zlato na Azijskim igrama 2018. Godinu dana ranije osvojio je zlatno odličje sa slovenskom reprezentacijom u košarci, a kao kondicijski trener radio je i u KK Partizan. Bio je dio nacionalnih reprezentativnih stožera Srbije u rukometu, odbojci i sinkroniziranom plivanju, a svoje je znanje prenosio i na nogometaše Gane. 

Organizatori tribine su Udruga kondicijskih trenera Zadarske županije, ŠC Višnjik i kineziološko učilište ARS SPORT. Inicijator događanja je predsjednik UKTZŽ Jure Šango, a moderator Branko Tabak. 

Prijave su obvezne i mogu se obaviti na ovom linku, dok je sudjelovanje na tribini besplatno.

 


Reci što misliš!