Događaji

#covid-19

Na području Grada Paga povećano zanimanje za brzo antigensko testiranje

Na području Grada Paga povećano zanimanje za brzo antigensko testiranje
Goran Kovacic/PIXSELL

S povećanjem broja turista na području Grada Paga, povećava se i zanimanje za brzo antigensko testiranje. Na mjestima na kojima se provodi brzo antigensko testiranje već od ranog jutra okupljaju se oni koji žele imati test. Na području Grada Paga organizirana su tri punkta za testiranje na COVID -19.

Prvi punkt je u Zavodu za hitnu medicinu, na adresi Prosika 17. Testiranje u Zavodu za hitnu medicinu mora se najaviti putem e-maila brzitest@zhmzz.hr.

Cijena brzog testa je 150,00 kn u ispostavi hitne medicine, izlazak na teren 200,00 kn te prijevod na engleski dodatnih 50,00 kn. Drugi punkt je u predvorju Doma kulture u Pagu, na adresi Golija 28. Punkt radi svaki dan od 09.00 do 11.00 sati, a na testiranje se može doći bez najave ili uz najavu putem linka.

Cijena antigenskog testa je 200,00 kn. Testiranje u predvorju Doma kulture provodi Zdravstvena ustanova Pupillam d.o.o. iz Zadra. Treći punkt je u naselju Šimuni, u AC Šimuni, na adresi Šimuni 106, utorkom i petkom od 18.00 do 20.00 sati. Testiranje u Šimunima provodi Zdravstvena ustanova Pupillam d.o.o. iz Zadra. Kontakt je: https://covid-zadar.com/simuni/.


Reci što misliš!