Događaji

vruće vam je?

U nedjelju stiže osvježenje, moguće i nevrijeme

Pretople su i noći, u mnogim dijelovima Dalmacije temperatura se ne spušta ispod 25 već danima. Čini se da dugo priželjkivano osvježenje stiže u nedjelju, kad treba računati na kišu i pljuskove praćene grmljavinom

Prenosimo vremensku prognozu meteorologinje Tee Blažević za N1.

Pretežno vedro je u većem dijelu zemlje, toplo i vrlo toplo, a u nastavku dana bit će vruće i vrlo vruće, kako smo i dalje u toplinskom valu.

Temperature će uglavnom biti više od 30 u većem dijelu zemlje, a moguće i do 40 u dijelovima Dalmacije, gdje će biti najvruće. Stoga je i dalje na snazi upozorenje visokog stupnja na toplinski val.

Pretople su i noći, u mnogim dijelovima Dalmacije temperatura se ne spušta ispod 25 već danima. Čini se da dugo priželjkivano osvježenje stiže u nedjelju, kad treba računati na kišu i pljuskove praćene grmljavinom, osobito na zapadu zemlje i u središnjim predjelima, te na sjevernom Jadranu.

Osjetno će osvježiti, osobito u dijelovima unutrašnjosti, i to najviše u ponedjeljak, kad bi temperature mogle biti i desetak stupnjeva niže u odnosu na jučer i danas.


Reci što misliš!