Događaji

#biograd

Na Narodnom trgu u Biogradu održan prvi veći koncert sezone

Na Narodnom trgu u Biogradu održan prvi veći koncert sezone
Grad Biograd na Moru

Nakon dugo vremena sinoć su s Narodnog trga ili popularno zvanog Trga Brce u gradu Biogradu, ponovno odjekivali zvuci glazbe. Prva je to veća glazbena priredba ove sezone, a upriličili su je Turistička zajednica Grada i Gradska glazba grada Biograda.

Ovaj glazbeni događaj jedva su dočekali brojni turisti ali i domaći žitelji, jer je Trg Brce mjesto na kome je tijekom ljeta i turističke sezone uvijek sve odzvanjalo od glazbe, događanja, veselja…To je ono što karakterizira jedan turistički grad u srcu sezone u koju smo upravo zakoračili. Stoga ne čudi što su brojni domaći i strani gosti pohrlili na trg već na prve taktove glazbe i bez sumnje uživali. Jer glazba je  umjetnost bez granica, glazba oplemenjuje i kako često svi volimo reći glazba je zvonka radost, a ova sinoćnja na biogradskom trgu Brce bila je bez sumnje sve to u jednom, jer repertoar biogradskih glazbenika bio je raznovrstan i našlo se zasigurno za svačiju ukus ponešto.

Sam koncert započeo je s Lustige muzikanten, a nastavio s izvedbom Yaketi sax, Latin golf, zatim Clasic rock and roll, New York, Adio Bella, Patricija, Land of thousand,Hit the roand i druge. Odzvanjali su potom zvuci Brasila, melodije Muppet shova, Rozamunde, Qvantanamere, Flasligtsa, a čule su se i Večer na robleko i druge melodije bilo u čitavoj izvedbi ili pak popularnom potpuriju.

Ovaj koncert na otvorenom prostoru trebalo bi potaknuti i druge slične priredbe koje su prikladne za održavanje i koje bi se uz primjenu nužnih epidemioloških mjera na njemu dale  realizirati ovoga ljeta.

​​​

Reci što misliš!