Događaji

#zadar

Financijska pismenost i poduzetničko obrazovanje glavne teme novog okruglog stola u organizaciji INOVAcije

Financijska pismenost i poduzetničko obrazovanje glavne teme novog okruglog stola u organizaciji INOVAcije
Forbes

Glavne teme su: poduzetničko obrazovanje, stavovi prema poduzetništvu, percepciji poduzetničkih vještina, financijska pismenost, kreativno rješavanje problema, doprinos obrazovanja u izgradnji poduzetničke kulture, strategije koje se odnose na poduzetničko obrazovanje u EU i HR, integracija poduzetničkog obrazovanja u školski kurikulum, obrazovanje nastavnika i podrška za nastavnike.

Događanje će se održati u petak 16. srpnja s početkom u 14:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM

13.50 Registracija sudionika
14.00 Pozdravni govor
Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija
14.05 - Okrugli stol: „Obrazovanje i poduzetništvo“
16.00 Pitanja i odgovori

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.

​​​​​

Reci što misliš!