Događaji

#zadar

HGK organizira 6. regionalni Forum obiteljskog smještaja (RFOS) Zadarske županije

HGK organizira 6. regionalni Forum obiteljskog smještaja (RFOS) Zadarske županije

Događaj će se održati 5. svibnja u 11 sati virtualno putem online aplikacije Microsoft Teams.

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i ostalim dionicima obiteljskog turizma s područja Zadarske županije. Ovogodišnji Forum bit će u obliku panel rasprave te će okupiti sugovornike koji će, svatko iz svoje domene, predočiti što nas očekuje u sezoni koja je ispred nas i kako se privatni iznajmljivači trebaju pripremiti, kako bi sezonu dočekali spremni.

Panelisti su predstavnici Strukovne skupine obiteljskog smještaja HGK-ŽK Zadar, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Turističke zajednice Zadarske županije, Zračne luke Zadar, Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije i Strukovne skupine turističkih agencija HGK-ŽK Zadar.

S obzirom na epidemiološke mjere sudionici će Forum pratiti putem online aplikacije Microsoft Teams. Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a prijave se vrše putem online obrasca na web stranci HGK-ŽK Zadar putem poveznice zaključno do utorka 4. svibnja u 11 sati. Nakon isteka roka za prijavu svima prijavljenima ćebiti poslana poveznica za pristup Forumu.

Kontakt osobe za dodatne informacije u HGK- ŽK Zadar su Maša Jurin (tel. 023/643-
194, mjurin@hgk.hr) i Marko Jović (tel. 023/643-198, mjovic@hgk.hr)