Događaji

#izbori

Koalicija Modes Pag-HDZ Grada Paga-NS Reformisti Pag predala kandidaturu i kandidacijsku listu

Koalicija Modes Pag-HDZ Grada Paga-NS Reformisti Pag predala kandidaturu i kandidacijsku listu
Radio Pag

Koalicija Modes Pag, HDZ Grada Paga i Narodna stranka-Reformisti Pag predala je Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Paga kandidaturu za gradonačelnika i kandidacijsku listu za Gradsko vijeće Grada Paga.

Kandidat koalicije za gradonačelnika Grada Paga je Ante Fabijanić koji je i nositelj zajedničke liste za Gradsko vijeće Grada Paga.

- Ova koalicija će raditi na programima i projektima koji imaju cilj otvoriti radna mjesta za mlade, ali i stvoriti uvjete za investiranje, kao što je na primjer gospodarska zona. Od brojnih naših programa moram spomenuti i izgradnju doma za starije i nemoćne, što je Pagu jako potrebno, tu je veliki projekt aglomeracije, zatim izgradnja Sportskog centra na Lokunji za djecu i mlade i još mnogo toga što je u interesu stanovnika svih naselja Grada Paga. Jedan od glavnih ciljeva je i stabilan gradski proračun, ali i povećanje proračuna. Smatram da je ova koalicija jamstvo nastavka dobre suradnje sa županijom i s ministarstvima, a to nam je potrebno za realizaciju programa i projekata -rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.