Događaji

tragedija kod kožina

Dan je žalosti u Ninu

Dan je žalosti u Ninu
Dino Stanin/PIXSELL

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi gradske uprave te svim javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Nin

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 19. travnja u mjestu Kožino, a u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, nešto iza 22 sata, smrtno su stradala dva mladića iz Zatona u dobi od 20 i 21 godinu. Strašna vijest odjeknula je Gradom Ninom ostavivši u šoku i nevjerici sve njegove građane.  

Duboko potresen gradonačelnik Emil Ćurko izrazivši sućut i suosjećanje u ime svih građana  obiteljima tragično preminulih mladića, izjavio je da je ovaj strašan događaj u kojem su u samo jednom trenutku ugašena dva života na samom njihovom početku, ujedno tragedija cijelog njegovog Grada  te je 22. travnja 2021. proglasio danom žalosti u Gradu Ninu.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi gradske uprave te svim javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Nin te se pozivaju i mole sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da tog dana ostanu u tišini i svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti.


Reci što misliš!