Događaji

srijeda 21. travnja

Svečano otvorenje Kulturnog centra Gozdenica u Novalji uz prigodan program

Svečano otvorenje Kulturnog centra Gozdenica u Novalji uz prigodan program
Grad Novalja

Svečano otvorenje Kulturnog centra Gozdenica u Novalji održat će se u srijedu 21. travnja 2021. godine s početkom u 19,30 sati.

Povodom otvorenja organizirat će se Dani kulture od 21.do 25. travnja, uz bogat kulturno- umjetnički program.

U sklopu Svečanog otvorenja 21. travnja, upriličit će se dodjela javnih priznanja, a potom slijedi Judita, glazbena monodrama.

Cijeli događaj  odvijat će se prema zadanim epidemiološkim mjerama, uz ograničeni broj prisutnih  građana, ali će biti moguće online praćenje.

Ovaj izuzetno važan projekt, koji će imati veliko značenje za društveni i kulturni život za stanovnike Grada Novalje, uspješno je priveden kraju i njegovo se otvorenje s nestrpljenjem očekuje. 

Riječ je gradbenoj investiciji vrijednosti 20 milijuna kuna, a financijsku konstrukciju u cijelosti je zatvorio Grad Novalja. S dodatnom ugrađenom opremom vrijednost ukupne investicije raste i do 30 milijuna kuna. 

Sadržaji planirani unutar samog Centra za kulturu namijenjeni su širokom krugu korisnika, a u prizemlju se nalazi velika dvorana kapaciteta 210 sjedećih mjesta. U njoj će se organizirati kazališne i druge scenske priredbe, koncerti, kino predstave, nastupi kulturno-umjetničkih društava, javne tribine, predavanja, sajmovi i ostali događaji prema društvenim i kulturnim potrebama građana.

Osim manifestacija koje će se ovdje održavati, svoje mjesto za rad i djelovanje u KC Gozdenica naći će i udruge građana, klubovi i organizacije s područja Grada Novalje.


Reci što misliš!