Događaji

HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove

Zadarski izviđači prikupljaju igračke za djecu iz potresom pogođenih područja

Zadarski izviđači prikupljaju igračke za djecu iz potresom pogođenih područja
Udruga izviđača Zarus

Udruga izviđača Zarus u suradnji sa Planinarskim društvom Paklenica Zadar i Udrugom „Mala filozofija“ uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.  Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Udruga izviđača Zarus postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu. 

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije Planinarskog društva Paklenica, Majke Margarite 6 na poluotoku i to: PONEDJELJKOM I UTORKOM od 10-12 te ČETVRTKOM od 17-19 sati te na adresi Udruge mala filozofija, Put Petrića 45a ČETVRTKOM od 10 -14 sati

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje.


Reci što misliš!