Događaji

Povratak u klupe

U Neviđanima od ponedjeljka na nastavi niži razredi

U Neviđanima od ponedjeljka na nastavi niži razredi
Otok Pašman

Nakon tri tjedna zimskih praznika u ponedjeljak, 18. sječnja za neke osnovnoškolce i srednjoškolce škola počinje u klupama dok za neke na daljinu

Kako saznajemo iz Osnovne škole Vladimir Nazor u Neviđanima, škola ponovo počinje svoj rad po preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja te Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije.

U cilju daljnjeg poboljšanja epidemiološke situacije preporučeno je da učenici viših razreda osnovne škole (od petog do osmog razreda) pređu na model C nastave, odnosno nastavu na daljinu.

– U ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine u školske klupe se vraćaju učenici od 1. do 4. razreda. Razrednici OŠ Vladimir Nazor Neviđane će sa svojim razredima stupiti u kontakt i objasniti osnovna pravila i promjene. U međuvremenu su svi učenici opskrbljeni računalnom opremom. U slučaju tehničkih problema ili potrebe za SIM karticama škola je uvijek na raspolaganju učenicima. Svi se nadamo što skorijem povratku u klupe. Za učenike razredne nastave autobus polazi po redovnom rasporedu za ponedjeljak, izjavio je za naš portal ravnatelj OŠ Vladimir Nazor Ivan Hrabrov.

Što se tiče srednjoškolaca, generalna preporuka resornog ministarstva je da se nastava za učenike 4. razreda srednjih škola, zbog potreba bolje pripreme za državnu maturu, održava u školskim klupama.