Događaji

#kultura

Otvoren natječaj za Festival duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" Zadar 2021

Otvoren natječaj za Festival duhovne glazbe
Svjetlost dolazi

Udruga „Stihovi i Note“ raspisala je javni Natječaj za 9.Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Zadar 2021. koji će se održati 24. rujna 2021. (petak) u HNK Zadar s početkom programa u 19:30 sati. Natječaj je otvoren do 16.travnja 2021.

Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba. Izvođači nastupaju uz pratnju festivalskog benda pod ravnanjem Saše Miočića. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrada za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike.

UVJETI NATJEČAJA :

  • Nove autorske, neobjavljivane skladbe ili objavljene ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju
  • Tekst kršćanskog sadržaja
  • Trajanje skladbi  do 3:50 min., najviše do 4:00 min.

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI:

  • Tekst pjesme u Word formatu 
  • Navedeni autor teksta, glazbe i aranžmana
  • Kratka biografija izvođača i kontakt podaci (mob. e-mail, adresa)
  • Info skladbe tj. ogledna demo snimka koja ne treba biti studijski obrađena ali glazbeno što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps).

Skladbe slati isključivo na e-mail adresu udruge: stihovizdnote@gmail.com

Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete neće biti razmatrane od strane organizatora. Autori jamče za originalnost skladbi.

REZULTATI NATJEČAJA: bit će javno objavljeni 20. travnja 2021. 

Izabrani izvođači festivala i osobno će se obavijestiti , trebat će dostaviti tekst i akorde, gotove aranžmane, u sibellius raspisati akorde ili note po taktovima a gotov Mix, studijske snimke (mastere) dostaviti najkasnije do 10. lipanja 2020.

U pojedinom izvođačkom sastavu istovremeno na pozornici može biti najviše 7 do 9 članova.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na kontakt broj: 099 405 93 29  i na email udruge stihovizdnote@gmail.com


Reci što misliš!